Adresse

Chemin des Fours 4 , 7340 Dour


Une question ? Envoyez-nous un email

info@cramponsverts.com


Suivez-nous sur les réseaux sociaux

Uitstel van editie 2020

Goede dag iedereen,

Bij deze wensen we jullie te informeren dat de enduro 2020 niet zal plaatsvinden. Het organisatieteam heeft onlangs vergaderd en beslist deze editie uit te stellen naar volgend jaar, hetgeen ons, gezien de huidige omstandigheden, een verstandige beslissing lijkt. We kunnen niet de garanties bieden om dit jaar een kwaliteitsevenement te organiseren, zoals we dat vanaf het begin proberen te doen.  We hebben er dus de voorkeur aan gegeven om ons te concentreren op de 28e « Enduro-Balade du Haut Pays » welke zal plaatsvinden op 23 mei 2021 (Pinksteren) ). We zullen er alles aan doen om deze editie onvergetelijk te maken. Enkele verrassende nieuwigheden zijn in voorbereiding … Zorg ondertussen goed voor jezelf en je gezin. We danken U voor het begrip voor deze situatie en hopen jullie binnenkort weer te zien. Het team « Crampons Verts »